Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Pieci.lv aicina uz dzimšanas dienas ballīti

Ceturtdien, 25. jūlijā, jauniešu radio stacija Latvijas Radio 5 – pieci.lv svinēs savu 6. gadskārtu. No plkst. 19:00 ikviens raidstacijas klausītājs un interesents ir aicināts uz svinībām Jaunajā Teikā, kur uz svētku skatuves raidījuma „Naktslokāls” speciālizlaidumā būs dzirdamas pieci.lv radio personības un uzstāsies Ralfs Eilands, DJ Monsta, repere VIŅA, dziedātāja MARTA.

„Šogad vēlme satikt savus klausītājus klātienē mūs ir mudinājusi rīkot dzimšanas dienas svinības ārpus ierastās studijas Doma laukumā. Aicinu ikvienam pieci.lv klausītajam šo uztvert kā personīgu ielūgumu uz mūsu kopīgajiem svētkiem, jo ar ko gan citu varētu vēl labāk svinēt, ja ne ar tiem cilvēkiem, kuri mūs ik dienas klausās, raksta mums un ir kļuvuši par labiem ētera draugiem. No notikuma vietas raidīsim savu vakara programmu, raidījumu „Naktslokāls”, kas  būs veidots par godu šim īpašajam notikumam,” stāsta pieci.lv DJ un raidījuma “Naktslokāls” vadītāja Linda Samsonova.

Svinībās klātienē būs sastopamas teju visas pieci.lv ētera personības. Ar īpašu sveicienu programmu uz skatuves kāps pieci.lv draugi – mūziķis Ralfs Eilands, DJ Monsta, repere VIŅA un dziedātāja MARTA. No plkst. 20:00 – 23:00 svētku svinības būs dzirdamas arī pieci.lv ēterā - programmā „Naktslokāls”, kas tiešraidē skanēs no Jaunās Teikas. Jaunumiem par pasākuma norisi var sekot līdzi Facebook lapā: https://www.facebook.com/events/2151477831818887/  

Latvijas Radio 5 – pieci.lv izveidots 2013. gadā kā Latvijas Radio jauniešu satura multimediāla platforma. Pieci.lv ir viens no ietekmīgākajiem zīmoliem jauniešu auditorijas vidū, kas veicina sabiedriskā medija misijas, vērtību un mērķu efektīvāku realizēšanu.

Atbilstoši mērķauditorijas vajadzībām, Latvijas Radio 5 – pieci.lv ir pieejams dažādos formātos. FM viļņos radiostacija dzirdama gandrīz trešdaļā Latvijas teritorijas, sasniedzot 73,1% valsts iedzīvotāju. Latvijas Radio 5 – pieci.lv skan Rīgā 93,1 frekvencē, Daugavpilī 104,0 frekvencē, Liepājā102,1 frekvencē, Rēzeknē 103,8 frekvencē, Valmierā 89,5 frekvencē un Ventspilī 96,5 frekvencē. Tāpat jauniešu kanālu var klausīties internetā www.pieci.lv vai Pieci.lv aplikācijā, lejuplādējot to App Store vai Google Play. Jaunumiem var sekot līdzi arī sociālajos tīklos Facebook http://www.facebook.com/PieciLV, Youtube http://www.youtube.com/user/PieciLV,  Instagram http://instagram.com/PieciLV un Twitter http://twitter.com/PieciLV.

Kantar TNS 2019. gada ziemas – pavasara sezonas auditorijas pētījumu dati liecina, ka Latvijas Radio 5 – pieci.lv ik nedēļu klausās 153 tūkstoši klausītāju visā Latvijā.

 

Indra Zomerovska

Latvijas Radio Komunikācijas un multimediju daļas

Galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 28808589

E-pasts: indra.zomerovska@latvijasradio.lv