Ar Maestro Raimonda Paula solokoncertu Latvijas Radio 1. studijā "Klasika" atklāj dzīvo koncertu ciklu "Viens pats studijā"!

"Esam priecīgi, ka mūsu ārkārtējās situācijas koncertsērijai ir atsaukušies pianisti Agnese Egliņa, Edgars Cīrulis, Vestards Šimkus un citi, bet ir liels gandarījums, ka pirmo koncertu sniedz Maestro Raimonds Pauls," uzsver Gunda Vaivode. "Tā kā būtiska viņa radošās dzīves daļa ir saistīta ar Dailes teātri un pats teātris šogad svin simtgadi, šķita tikai loģiski programmu veidot no Paula teātra mūzikas lieliskajām melodijām, no kurām liela daļa kļuvušas par hitiem, dažas par tautas dziesmām, bet dažas klausītājiem ir pārsteigums."

 

 

 

Tāpat šopavasar koncertsērijā piedalīsies pianisti Agnese Egliņa (20. aprīlī), Edgars Cīrulis (27. aprīlī), Vestards Šimkus (18. maijā) un citi mākslinieki.

Tiešraides koncerti Latvijas Radio 1. studijā pirmdienu vakaros plkst. 18:00 būs klausāmi Latvijas Radio 3 "Klasika" ēterā, kā arī skatāmi video formātā Facebook kontā un sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.